Online radio radionica

13_01_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Online radio radionica

Sudjelovanjem na online radionicama "STREAMaj dan" polazici će se upoznati s konceptom radija u zajednici te s tehničkim i praktičnim osnovama rada u studiju.

Sudjelovanjem na online radionicama "STREAMaj dan" polazici će se upoznati s konceptom radija u zajednici te s tehničkim i praktičnim osnovama rada u studiju. Po završetku radionica svi polaznici će dobiti potvrde o sudjelovanju te će im biti otvorena mogućnost pridruživanja radio zajednici volontera i sudjelovanje u radu radija KLFM - tehnika, realizacija programa, autorske emisije, organizacija i drugo.

- Za sudjelovanje na radionicama nije potrebno imati nikakvo predznanje, već samo dobru volju. Nije potrebno niti gubiti vrijeme na odlaske i dolaske, Platforma Doma mladih i članovi radija KLFM putem Zoom platforme stižu u vaše domove! Može li jednostavnije od toga? - poručuju organizatori, uz preporuku da se zainteresirani prijave na sva tri modula,a li da je moguća i prijava na module po želji. Prijavnica i više informacija o programu dostupno je na pdm.hr.

STREAMaj dan jedna je od pet programskih linija projekta "Dan po dan – mladi u kulturi online" koji za cilj ima uključiti mlade u kulturno-umjetničke online programe. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ministarstvo kulture i medija iz državnog proračuna RH.