Oliver je zaslužan za skate scenu

27_03_2021  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Oliver je zaslužan za skate scenu

Danijell Nikolla, sugrađanima poznatiji kao Vaso, u razgovoru s Josipom Škiljom pričao je o svom nadimku, ali i o brojnim projektima koji su dali veliki doprinos zabavnom, kulturnom i gastronomskom životu Splita.

Dvanaesti gost podcasta U Zoni bio je Danijell Nikolla, sugrađanima poznatiji kao Vaso. U razgovoru s Josipom Škiljom pričao je o svom nadimku, ali i o brojnim projektima koji su dali veliki doprinos zabavnom, kulturnom i gastronomskom životu grada Splita. Prisjećajući se mladosti, samo za gledatelje podcasta U Zoni ponovno je stao na skejt.

- Oliver je, po meni i mnogima dosta zaslužan za skate kulturu u Splitu - iznenadio je Vaso izjavom u razgovoru o svojim skejterskim godinama, za koje kaže da su mu poprilično utjecale na život. Prisjetio i urnebesnih anegdota sa snimanja Po ure torture, kultne humoristične emisije.

Neizbježna tema bile su i Adventske kućice na Rivi kojima je u počecima, u njihovim boljim vremenima, dao svoj doprinos. Otkrio je odakle ideja za San sustipanske noći te kako bira izvođače, a najavio je i neke nove projekte.

Nakon što je donio životnu odluku da više neće raditi za druge počeo je živjeti svoj ugostiteljski san u, kako kaže, splitskom malom Amsterdamu. Ni u razgovoru o gastronomiji i turizmu nije izostalo pozitivnih priča, zanimljivih anegdota i inspirativnih razmišljanja, a snimka cijelog razgovora dostupna je na YouTube kanalu podcasta U Zoni.

Podcast U Zoni dio je projekta Društveni prilozi, financiranog kroz program Europske snage solidarnosti, a osim na službenoj YouTube stranici, sve vezano uz podcast može se pratiti na Facebooku, Instagramu i na web stranici infozona.hr/podcast.