Okrugli stol: projekti za mlade

25_11_2015 / 11:48h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Okrugli stol: projekti za mlade

Savjet mladih Grada Splita poziva na sudjelovanje na Okruglom stolu o Natječaju za prijavu projekata udruga mladih i za mlade. Održat će se 30. studenog u 18 h, u Gradskoj knjižnici Marka Marulića.

Savjet mladih Grada Splita poziva na sudjelovanje na Okruglom stolu o Natječaju za prijavu projekata udruga mladih i udruga za mlade za ostvarivanje prava na financijske potpore u okviru raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Splita za 2016. godinu. Okrugli stol održat će se 30. studenoga 2015. u 18 h u središnjici Gradske knjižnice Marka Marulića, a moderator će biti Darko Čop.

Okrugli stol osmišljen je kao mjesto susreta predstavnika Ureda Grada – Odsjeka za suradnju s civilnim društvom i mladima, članova Komisije za suradnju s mladima, članova Povjerenstva za ocjenjivanje projekata udruga mladih i za mlade na ovogodišnjem Natječaju, članova Savjeta mladih Grada Splita i predstavnika organizacija civilnog društva radi uvođenja daljnjih pozivnih promjena u raspis i provedbu Natječaja kojim se (su)financiraju projektne i programske aktivnosti udruga mladih i za mlade proračunskim sredstvima Grada Splita.

Na Okruglom stolu razgovarat će se o ciljevima natječaja i prioritetima za dodjelu sredstava, o prihvatljivim i neprihvatljivim aktivnostima i troškovima, o planiranim iznosima i kalendaru natječajnog postupka za 2016. godinu, kao i usklađenosti s nacionalnim politikama za mlade i novodonesenim zakonima i uredbama za djelovanje udruga.