O'Hara se ne zaustavlja u svibnju!

29_04_2014 / 16:38h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Damira Kalajžić
O'Hara se ne zaustavlja u svibnju!

Svibanj u O'Hari, osim studentskim tulumima i retro muzičkim večerima, bogat je i nastupima uživo: na O'Harinu pozornicu popet će se Meritas, finalisti ST@rta, Neki novi klinci i mlade nade Kobok!

O'Hara se ni u svibnju ne zaustavlja uzeti daha te je i ovaj mjesec ispunila bogatim programom.

Nakon otvaranja Dalmatinskih večeri 2014. (posljednjeg dana u travnju) slijedi vikend ispunjen dobrom glazbom:  2. 5. O'Hara nudi program Feelgood Connection koji ide svaki prvi petak u mjesecu i DJ-a UncleFunka.
 
Promocija albuma gle! grupe Meritas okupirala je pažnju medija i javnosti zadnjih mjesec dana, sve redom uz izvrsne kritike poznatih novina i njihovih kritičara. Svoj ćete sud moći donijeti i sami dođete li na njihov koncert u O'Hari 3.5.

Na Svetog Duju održat će se druga po redu Dalmatinska večer, ali i svima poznata, tradicionalna dalmatinska fešta u klubu O'Hara. Istu večer, samo na gornjem katu, još jedna velika stvar: Finale festivala ST@rt! Program počinje u 22:00, a proglašenje pobjednika bit će oko ponoći.

S4S i O'Hara nastavljaju s organizacijom najboljih studentskih tuluma pa tako u petak 9.5. nastavak zabave pod nazivom Retro party, naravno uz obavezne modne detalje iz '80-ih.

U subotu, 10. 5., DJ Sola i Kazeta sound zabavljat ce goste uz najbolju glazbu '80-ih, '90-ih i današnjice. Isti program ponovit će se i u subotu 31.5.

Sljedeću subotu, 17. 5., stižu Neki Novi Klinci, najbolji Balaševićev tribute band, miljenici splitske publike.
I posljednji u mjesecu koncert najavljujemo s posebnim užitkom kao i onaj prvi. Šesteročlana posada, nasljednici Gustafa uz mješavinu tarantinovske i balkanske žarišne niti, krenuli su osvajanje hrvatskih pozornica. Mladi bend u usponu uspet će se i na O'Harinu pozornicu - Kobok, s prvim albumom koji će uskoro ugledati svjetlo dana.