O'Hara se trajno gasi 15. 10.

18_09_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
O'Hara se trajno gasi 15. 10.

Nakon trinaest godina rada splitski klub O'Hara trajno se zatvara. Posljednji koncert u O'Hari održat će TBF - 15. listopada.

Nakon trinaest godina rada splitski klub O'Hara trajno se zatvara, najavljeno je na Facebook stranici kluba.

Primarni je razlog zatvaranja, kažu iz kluba, kontinuirano nerazumijevanje od Grada Splita i OVK POŠK. Objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

Dragi naši, nakon 13 predivnih godina, nažalost je došlo vrijeme da O'Hara zatvori svoja vrata.

Stvarno smo se trudili ALI nismo naišli na razumijevanje Grada Splita i OVK Poška koji nisu pronašli rješenje za saniranje objekta što je njihova dužnost kao vlasnika. Vjerovali smo da je za uspješno poslovanje O'Hare potrebno uredno podmirivanje obveza i uporno osmišljavanje što boljeg programa i što glasnijih koncerata ali to se nije pokazalo točnim! Ipak, iza nas je puno lijepih uspomena i doživljaja te vas svih pozivamo da se oprostimo i dobro zabavimo na veeelikom koncertu zatvaranja u subotu, 15. listopada s našim kućnim bendom TBF, a do tada nas i dalje čeka mjesec najboljih provoda, izvođača i večeri… Obavezno narednih dana na našoj stranici svakodnevno pratite najave događanja u zadnjem mjesecu najdražeg nam kluba. Bez VAS O'Hara ne bi ni postojala i zato veliko hvala svima koji su nas posjećivali svih ovih godina i napravili od ovog mista odličan klub!

Bilo nam je lipo, najlipše i ništa nam neće ovaj dan pokvarit…. (jer imamo savršenu kompilaciju za kraj, koju je složija Mladen).