Odredi vizualni identitet podcasta

09_09_2020  |  Autor: I.Z.
Odredi vizualni identitet podcasta

Info zona je objavila natječaj za rješenje vizualnog identiteta podcasta u sklopu projekta Društveni prilozi. Podcast će realizirati Info zona te će se baviti temom mladih i njihovog pozitivnog utjecaja na društvo.

Info zona je objavila natječaj za rješenje vizualnog identiteta podcasta u sklopu projekta Društveni prilozi. Podcast će realizirati Info zona te će se baviti temom mladih i njihovog pozitivnog utjecaja na društvo.

Uz prijedlog rješenja potrebno je poslati i osobne podatke te potpisati privolu za korištenje osobnih podataka u svrhu natječaja i promocije natječaja na društvenim mrežama, web stranici i medijima. Pitanja, prijave i radove potrebno je do 16. rujna 2020. poslati na e-mail adresu [email protected], a više informacija dostupno je i na infozona.hr/podcast.

Idejno rješenje se ne mora uskladiti s vizualnim identitetom udruge, ali može služiti kao smjernica. Na osnovu odabranog vizualnog identiteta, izradit će se video rješenje za uvodnu i odjavnu špicu podcasta koji će se distribuirati putem društvenih mreža Facebook i Instagram te putem You Tube-a.

Svi pristigli radovi bit će objavljeni na web stranici Info zone te će volonteri udruge odabrati 3 najbolja rada koji ulaze u završni krug. Odabrani radovi bit će objavljeni na Facebook stranici udruge te će pratitelji odabrati najbolji rad. Pobjednički rad promovirat će se na svim platformama udruge te će biti sastavni dio podcast emisija koje će udruga objavljivati.