Odbrojavanje do Graffita

07_07_2015 / 09:30h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Mario Vidić, arhiv
Odbrojavanje do Graffita

U Bolu na Braču, od 27. do 29. srpnja, po četvrti put održat će se art festival Graffiti na gradele. Festival se održava na nekoliko lokacija: bolska Fabrika, prostori Doma kulture Bol, caffe bar Batuda i ljetno kino Bol.

U Bolu na Braču, od 27. do 29. srpnja, po četvrti put održat će se art festival Graffiti na gradele. Festival se održava na nekoliko lokacija: bolska Fabrika, prostor Doma kulture Bol, caffe bar Batuda i ljetno kino Bol.

Festival će biti otvoren izložbom koju su pripremili kustosi iz umjetničke platforme Boonika, a svoje radove izlagat će Anxio i Rad Recorder (Vuk Oreb) iz Splita te Chez i ArtuDitu kolektiv iz Zagreba. Ovogodišnjem bogatom programu doprinose crtači grafita iz cijele regije: Azram iz Ljubljane, Artez i Junk iz Beograda, Chez, ArtuDitu kolektiv, Zipo, Holick, Sarme, Royal, Casino i Nia iz Zagreba, potom Anxio, Oreb i Smog iz Splita te Seko, Ewone i Elah iz Sarajeva.

Posjetitelji će također moći uživati u raznolikom glazbenom programu koji će predvoditi Bvana i Lider iz Beograda te High5 iz Zagreba, a premijerni nastup imat će splitski dvojac VRH i Oreb, članovi Kiše metaka. Sinjski rap sastav 6wild i lokalni MC Marchello Mede također će zabaviti publiku, a cijeli program bit će popraćen i DJ setovima raznih izvođača.

Graffiti na gradele priprema i razne radionice za djecu, video projekcije i skate session, a više možete saznati na Facebook stranici.