Od picigina do trešete

02_07_2014 / 09:36h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Rene
Od picigina do trešete

Počele su prijave za kaštelanske ljetne igre mladih, koje uključuju niz sportova i igara - od picigina do trešete i šaha. Osim druženja i zabave, ekipe čekaju i nagrade.

Kaštelanska udruga mladih KLUB organizira, u sklopu Kaštelanskog zabavnog ljeta, ljetne igre mladih koje će se održati u Kaštel Starom i Lukšiću od 17. srpnja do 3. kolovoza. Sudjelovanje na igrama potpuno je besplatno, a sudionici će dobiti i natjecateljske majice, te su hrana i piće osigurani za sve natjecatelje tijekom Igara. Prve Kaštelanske ljetne igre mladih uključuju picigin, stolni tenis, karte (briškula i trešeta), plivanje, povlačenje konopa, odbojku na pijesku, šah i nogomet. Ekipa koja se prijavi na igre sudjeluje u svim sportovima. Pojedinačne prijave ili prijave za samo jedan sport nisu moguće.

Da bi se prijavila, ekipa mora sadržavati 10 mladih ljudi iz Kaštela (opravdano mogu dva člana ekipe biti iz okolnih gradova), uz uvjet da su u ekipi minimalno 4 cure. Ekipe se mogu prijaviti putem maila [email protected] ili na mobitel 091 762 83 54.
Da bi se ekipa prijavla potrebno je na navedeni mali ili telefon, poslati podatke o članovima ekipe (ime i prezime, adresu i godinu rođenja), te ime ekipe. Na Igrama će sudjelovati 10 ekipa, što znači da s prijavom treba krenuti što prije. Uz zdravi đir i druženje, pobjedničke ekipe čekaju i bogate nagrade.