Objavi SF ili fantasy priču!

07_10_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: sferakon.org
Objavi SF ili fantasy priču!

Društvo za znanstvenu fantastiku SFera raspisalo je natječaj za neobjavljene domaće radove na temu SF i fantasy krimića i špijunskih kratkih priča i novela za 2017. godinu. Rok za prijavu je 20.10.2016.

Društvo za znanstvenu fantastiku SFera raspisalo je natječaj za neobjavljene domaće radove na temu SF i fantasy krimića i špijunskih kratkih priča i novela za 2017. godinu.

Zagrebačko Društvo za znanstvenu fantastiku SFera svake godine povodom Dana znanstvene fantastike SFeraKon objavljuje zbirku SF i fantasy priča domaćih autora. Zbirku dobivaju na poklon svi posjetitelji SFeraKona, a cilj joj je proširiti svijest o domaćoj SF sceni i promovirati domaće autore.

Svake druge godine zbirka je posvećena nekom podžanru spekulativne fikcije, pa su do sada objavljene zbirke posvećene hororu, fantasyju, steampunku i space operi, apokalipsi ili paralelnim svemirima.

Pripovijetke moraju biti duljine okvirno od 2000 do 8000 riječi, radove treba slati u privitku putem elektroničke pošte na adresu [email protected]. Najbolje priče pristigle na natječaj bit će objavljene u zbirci koja izlazi za SFeraKon 2017., a koja će biti 23. po redu godišnja zbirka u izdanju Društva SFera.

Autore odabranih pripovijetki izravno će kontaktirati urednici zbirke pa je u prijavu potrebno uključiti sve kontakt-podatke (telefon, e-mail, adresu).

Rok za prijavu: 20. listopada 2016.

Više informacija na www.kulturpunkt.hr