Objavi poeziju ili prozu

04_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Flickr
Objavi poeziju ili prozu

Dom omladine Pančevo objavio je natječaj za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora bivše Jugoslavije. Na prijavu su pozvani autori i autorice u dobi od 15 do 30 godina.

Dom omladine Pančevo objavio je natječaj za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora bivše Jugoslavije u kojem poziva sve zainteresirane mlade autore da pošalju radove na ovogodišnji natječaj. Mogu se prijaviti svi mladi od 15 do 30 godina koji pišu na jezicima zemalja bivše Jugoslavije i jezicima nacionalnih manjina.

Za prijavu na natječaj potrebno je poslati 3 pjesme i/ili priče. Dužina pjesama treba biti do 2 ispisane strane u Word dokumentu, a priče do 3 strane (veličina fonta 12). Pjesme i/ili priče treba poslati na adresu Dom omladine, Svetog Save 10, 26 000 Pančevo, Srbija (s naznakom Za Rukopise 39) ili elektroničkim putem na [email protected], a prijavnica treba sadržavati ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu, broj telefona i email adresu.

Rukopisi 39, koji će sadržavati izabrane pjesme i priče, bit će objavljeni početkom svibnja, a krajem mjeseca održat će se promocija, odnosno dvodnevni festival u Pančevu. Autorima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore koji ne budu u mogućnosti doći na promociju Zbornika, primjerci će biti poslati poštom.

Rok za prijavu: 20. veljače 2016.

kulturpunkt.hr