O studiranju u SAD i Njemačkoj

11_02_2013 / 11:18h
O studiranju u SAD i Njemačkoj

Savjetovanja izvode obrazovne savjetnice IRO-a i studentice sa četiri sveučilišta iz Europe i SAD-a koje će iz prve ruke uputiti posjetitelje kako pronaći studijski program i stipendiju, te sastaviti uspješnu prijavu...

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u veljači uvodi posebna tematska savjetovanja za sve razine studiranja, upis na diplomski studij ekonomije i menadžmenta te uspješno sastavljanje prijavnih eseja za studij u inozemstvu.

Savjetovanja izvode obrazovne savjetnice IRO-a i studentice sa četiri sveučilišta iz Europe i SAD-a koje će iz prve ruke uputiti posjetitelje kako pronaći studijski program i stipendiju, te sastaviti uspješnu prijavu za upis na studij u inozemstvu. Besplatna savjetovanja održavaju se u prostorijama IRO-a te na Facebook zajednici Želim studirati u inozemstvu.

Virtualna savjetovanja održat će se u ponedjeljak, 11. veljače, od 19 do 20 sati te u srijedu, 20. veljače, od 20 do 21 sat. Prvog dana Michele Doyle, alumna Sveučilišta u Wisconsinu Madison, odgovara na pitanja o studiranju u SAD, izboru studija i prijavi na američka sveučilišta. Drugog dama Maja Islam, stipendistica Zaklade Otvoreno društvo i DAAD-a koja je trenutno upisana na diplomski studij na Sveučilištu u Flensburgu, odgovara na pitanja o studiranju u Njemačkoj.

www.iro.hr