O socijalnom poduzetništvu

03_09_2014 / 09:05h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: entrepreneur.com
O socijalnom poduzetništvu

U Kninu će se, 8. rujna u 11 sati, održati predavanje pod nazivom Socijalno/društveno poduzetništvo a namijenjeno je primarno nezaposlenim mladima. Cilj informirati mlade o toj temi i potaknuti ih na samozapošljavanje.

U okviru projekta Otkrij poduzetnika u sebi, čiji je nositelj Udruga mladih Mladi u Europskoj Uniji iz Šibenika, u partnerstvu s CEDRA-om – Clusterom za eko-društvene inovacije i razvoj iz Splita te s HZZ-om Šibenik organizira predavanje za nezaposlene mlade u dobi od 18 do 30 godina pod nazivom Socijalno/društveno poduzetništvo. Predavanje će se održati 8. rujna 2014. godine s početkom u 11 sati, u dvorani Ureda Hrvatske gospodarske komore za područja posebne državne skrbi u Kninu.

Voditelji su navedenog predavanja predstavnici CEDRA-e Ranko Milić i Duška Milinković. Predavanje će trajati 60 minuta, tijekom kojih je cilj informirati mlade o socijalnom/društvenom poduzetništvu i samozapošljavanju te potaknuti mlade na poduzetničke ideje. Kroz projekt mladima se nudi podrška u razvoju njihovih poduzetničkih ideja.