O prilikama u Europi iz prve ruke!

13_12_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
O prilikama u Europi iz prve ruke!

Iz prve ruke saznaj kako (je) studirati, stažirati, educirati se ili volontirati u Europi.

U Klubu Zona će se ovoga četvrtka, 15. prosinca, od 18 do 20 sati održati Živa knjižnica, u kojoj će zainteresirani imati priliku razgovarati s mladima koji imaju iskustvo studiranja, stažiranja, edukacije i volontiranja u Europi kroz programe Erasmus+ i Europske snage solidarnosti.

- Riječ je o konceptu u kojem zainteresirani na dvadesetak minuta mogu “posuditi” ljude, baš kao knjige i s njima razgovarati o njihovim iskustvima te ih pitati za savjete i upute. Ovo je jedinstvena prilika za informiranje o iznimno dostupnim mogućnostima mobilnosti za mlade. Četvero mladih ispričat će kako su iskoristili priliku i educirali se, studirali, imali stručnu praksu ili volontirali na Malti i Cipru te Portugalu, Španjolskoj i Poljskoj. Dvoje mladih ispričat će i kako su i zašto iz Poljske došli na studij u Split - najavila je Adriana Perojević iz Info zone.

Sudjelovanje je besplatno, ali dolazak je potrebno najaviti putem prijavnice dostupne na klubzona.net.

Događanje organizira Info zona u suradnji sa ESN Split, povodom obilježavanja Europske godine mladih. Realizacija događanja sufinancirana je sredstvima Europske unije.