O neformalnom obrazovanju

08_11_2016  |  Autor: Ivana Bartulović  |  Foto: Facebook
O neformalnom obrazovanju

U siječnju će se u Nizozemskoj održati trening o neformalnom obrazovanju. Troškovi puta, smještaja i hrane su pokriveni prema pravilima programa Erasmus +, a rok za prijavu je 25. studenog.

Četverodnevni trening pod nazivom The Power of Non Formal Education (Moć neformalnog obrazovanja) organizira se s ciljem poboljšanja utjecaja, principa i metoda neformalnog učenja u svrhu osnaživanja mladih. Održat će se od 23. do 28. siječnja 2017., u De Glindu u Nizozemskoj.

Trening je namijenjen osobama koje rade s mladima: youth workerima, trenerima, voditeljima mladih, koordinatorima projekata, profesorima. Cilj je treninga potaknuti sudionike da razmišljaju o snazi neformalnog učenja, analiziraju ulogu i prijam neformalnog učenja u različitim zemljama unutar Europe, otkriju i raspravljaju o europskoj strategiji neformalnog učenja, razmatraju svakodnevne prakse rada s mladima, te da shvate principe izgradnje programa i neformalnog učenja unutar programa Mladi na djelu.

Ovaj je projekt financiran sredstvima iz programa Erasmus + te će odabranim sudionicima biti pokriveni troškovi smještaja, putovanja i hrane (prema pravilima programa Erasmus +).

Rok za prijavu: 25. studenog 2016.

Prijava i dodatne informacije na salto-youth.net.