O Dijalogu EU s mladima u Zagrebu

11_03_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: eupita.eu
O Dijalogu EU s mladima u Zagrebu

Mreža mladih Hrvatske unutar projekta Dijalog Europske unije s mladima organizira Nacionalnu konferenciju o Dijalogu Europske unije s mladima. U sklopu konferencije održat će se i radionica o Europskim ciljevima za mlade.

Mreža mladih Hrvatske unutar projekta Dijalog Europske unije s mladima organizira Nacionalnu konferenciju o Dijalogu Europske unije s mladima. Konferencija je organizirana kao dvodnevni događaj i održat će se 23. i 24. ožujka u Zagrebu.

Cilj konferencije je predstaviti publikaciju o Dijalogu EU s mladima te novi vizualni identitet DEUM-a koji je izabran putem natječaja provedenog među mladima od 15-30 godina. Konferencijom će se obilježit i otvorenje Europske godine mladih. Prvi dan programa (23. ožujka) održat će se u dvorani Zemlja Mozaik Grupe, na adresi Slavonska avenija 6/II, u trajanju od 10:30 do 16:00 sati, a namijenjen je institucijama, predstavnicima donositelja odluka, predstavnicima udruga mladih i za mlade te samim mladima. Program Konferencije dostupan je na poveznici, a svim sudionicima bit će osiguran ručak te u slučaju potrebe, putni trošak i smještaj. Prijavnica za prvi dan nalazi se OVDJE.

Drugi dan programa (24. ožujka) namijenjen je mladim osobama, a održava se u Kući ljudskih prava, Selska cesta 112c. Za drugi dan planirana je radionica o Europskim ciljevima za mlade koja je namijenjena mladima između 15 i 30 godina. Ciljevi za mlade predstavljaju viziju europskog društva koje do odgovara na potrebe mladih detektirane tijekom 6. konzultacijskog ciklusa u kojem je preko 50 tisuća mladih sudjelovalo u njihovom osmišljavanju. Putni trošak i smještaj bit će pokriveni. Prijavnica za drugi dan nalazi se OVDJE.

Rok za prijavu: 18. ožujka.

Više informacija o konferenciji na eupita.eu.