Novosti za diplomski studij u UK

15_01_2016 / 08:40h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: wikipedia.org
Novosti za diplomski studij u UK

UniWorld Hrvatska predstavit će u Info zoni novosti o dostupnosti diplomskih studija u Velikoj Britaniji. Uz gostovanje dvaju ovogodišnjih studenata diplomskog studija u Bradfordu i Cardiffu, ponudit će i informacije o prijavnom procesu i studijima.

UniWorld Hrvatska predstavit će u ponedjeljak, 18. siječnja, u 20 sati u Info zoni novosti o dostupnosti diplomskih studija u Velikoj Britaniji. Uz gostovanje dvaju ovogodišnjih studenata diplomskog studija u Bradfordu i Cardiffu, ponudit će i informacije o prijavnom procesu i dostupnim studijskim programima.

>> Prati najave događanja u Info zoni na infozona.hr/program


Organizacija UniWorld međunarodna je neprofitna organizacija s akreditacijom britanskih sveučilišta koja zainteresiranima nudi besplatno savjetovanje i pomoć tijekom cijelog postupka prijave - od biranja sveučilišta, uspješnog podnošenja molbe, pa sve do dobivanja financijske pomoći i stipendija. S obzirom na dosadašnji interes studenata, važna je novost da od rujna 2016. godine Velika Britanija zajmom u potpunosti pokriva iznos školarine svim EU studentima, kao i životne troškove.

UniWorld u Europi djeluje već 8 godina te je savjetovao više od 6 tisuća učenika i studenata. Kao srebrni sponzor sudjelovao je i na 11. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja koji se 13. i 15. listopada prošle godine održao u Zagrebu i Rijeci, a održavaju i niz informativnih događanja u drugim hrvatskim gradovima na kojem je sudjelovalo 12 britanskih sveučilišta.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

#idemuzonu #načemusiti

Posted by Info zona on 11. prosinca 2015