Novo mjesto za chillanje

09_07_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Martina Melvan
Novo mjesto za chillanje

Otvorenjem Chillton bara Info zona je postala korak bliže ispunjenju veeelikog sna: prostora u kojem bi se mogli ponuditi programe za mlade, smještaj grupama mladih i mjesto za druženje i susrete mladih i onih koji s mladima rade.

Info zona dugo godina sanja o tome da, pored velikog truda koje ulaže u rad s mladima putem različitih programa, krene i u (društveno) poduzetničke vode. Još uvijek nedosanjani san predstavljaju prostor u kojem bi ekipa iz Zone mogla ponuditi programe za mlade, smještaj grupama mladih i mjesto za druženje i susrete mladih i onih koji s mladima rade. No zato je korak ka ispunjenju tog veeelikog sna otvaranje Chillton bara - mjesta za druženje mladih i onih malo starijih koji su u biti još uvijek mladi i žele se družiti s mladima.

Chillton bar nalazi se na adresi Jadranska 1, na Bačvicama, a osim što je, kako mu ime kaže, mjesto za chillanje to je i mjesto na koje možete doći po besplatni Wi-Fi, po besplatnu mapu za mlade putnike USE-IT Split, po besplatno printanje boarding passova i, naravno, po chillanje u prirodnome hladu.