Klub Zona: Novi prostor i sezona!

02_10_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Klub Zona: Novi prostor i sezona!

Kreće nova sezona Kluba Zona! Predstavljanje programa, uz prigodno druženje sa suradnicima i realizatorima događanja, održat će se u srijedu u Chillton baru. Najavit ćemo najmanje 300 sati besplatnog programa u novom prostoru.

Kreće nova sezona Kluba Zona! Predstavljanje programa, uz prigodno druženje sa suradnicima i realizatorima događanja, održat će se u srijedu, 4. listopada, u Chillton baru (Jadranska 1, Bačvice) u 19 sati.

>> Prati Klub Zona na Facebooku!

- Najavit ćemo najmanje 300 sati besplatnog programa sa 30 različitih događanja koja će se u 140 termina realizirati od listopada 2017. do lipnja 2018. godine. Nakon deset godina realizacije aktivnosti kluba za mlade u prostoru na Šperunu, program će se u narednoj sezoni realizirati u novom prostoru te će ponuditi i nove sadržaje - najavljuje Goran Biličić, voditelj programa.

U prethodnoj sezoni Kluba Zona nastavljeni su trendovi posljednjih godina pa je Info zona u suradnji sa više od 60 suradnika - pojedinaca, neformalnih skupina, organizacija i udruga - realizirala više od 690 sati besplatnog programa. U više od 300 termina, između ostalog, održano je 16 jednodnevnih, višednevnih i višemjesečnih radionica i tečajeva, realizirano 13 izložbi, održano 7 putopisnih predavanja i 21 večer društvenih igara te je ugošćeno 7 izdanja splitske biciklopopravljaonice. - Iako smo zbog financijskih mogućnosti u planovima za novu sezonu nešto skromniji, nadamo se da ćemo do kraja sezone ipak ponoviti rezultate prethodnih godina - optimističan je voditelj programa.

Neki od suradnika, među kojima su i oni s kojima Info zona nastavlja suradnju u realizaciji programa i u novoj sezoni, su: Artist Vito, CCUSA, Crometeo, Djevojke koje čitaju, EgoFree festival, ESN Split, Hrvatski kviz savez, Imaginacija – splitsko društvo sociologa, Kaštelansko kazalište, Klubska scena, komisija županijskog natječaja LIK 2017, LEGO Klub Kockice, manifestacija Splitski cvit, organizatori 24-satnog crtanje stripa, studentski časopis The Split Mind, Sveučilište u Zadru, Škola likovnih umjetnosti, Škola stranih jezika Vocabula, Tango akademija Split, Udruga Dodir, Udruga F&ST, Udruga iTHEom, udruga Naš Hajduk, udruga Permakultura Dalmacija, Udruga Srce, Studio smijeha, Umjetnička akademija u Splitu, UniWorld, volonteri splitske biciklopopravljaonice...