Novi kalendar događanja!

02_07_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Novi kalendar događanja!

Dostupna je nova verzija najpopularnijeg online kalendara događanja u Splitu i okolici. Potraga za informacijama o događanjima sada je još jednostavnija.

Na web adresi kalendar.infozona.hr dostupna je nova verzija najpopularnijeg online kalendara događanja u Splitu i okolici. Potraga za informacijama o kazališnim, filmskim, edukativnim, izložbenim, glazbenim, sportskim i drugim događanjima sada je još jednostavnija.

- U prethodnih više od 10 godina u kalendar smo upisali najave 85 tisuća događanja, a ovaj iskorak u povećanju vidljivosti događanja nije samo doprinos informiranosti i izgradnji publike te kvalitetnijem provođenju slobodnog vremena mladih, nego i podrška organizatorima događanja u aktualnim izazovima. Kao što je bio slučaj i s prvim dvjema verzijama online kalendara događanja, 2010. i 2013. godine, i sada dizajn i razvoj proizvoda potpisuje Ivan Aras - objašnjava Goran Biličić iz Info zone, posebno ističući da je Info zona novu verziju kalendara financirala iz vlastitih sredstava.

- Od objave prve verzije kalendara prošlo je više od 10 godina. Od tada su se uređaji, tehnologije i navike korisnika uvelike promijenile. No naša želja da se fokusiramo samo na ono bitno i ovaj se put pokazala ključnom. Strpljivo smo čekali priliku za srediti sve detalje za koje smo znali da će korisnicima donijeti vrijednost. I, evo, napokon smo je dočekali - rekao je Ivan Aras, napominjući da je razvoj ove verzije u većoj mjeri završen još 2016. godine, no zbog niza okolnosti verzija je tek sada ugledala svjetlo dana.

Sve funkcionalnosti kalendara i dalje su besplatne za korištenje, a za uvrštavanje u ponudu događanja dovoljno je poslati informacije na [email protected].