Stiže novi (besplatni) Humanist

01_03_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Humanist / Press
Stiže novi (besplatni) Humanist

Promocija novog broja Humanista, časopisa studenata Filozofskog fakulteta u Splitu, održat će se 4. ožujka u prostoru Filozofskog fakulteta na Peristilu.

Promocija  četvrtog broja časopisa studenata Filozofskog fakulteta u Splitu Humanist održat će se u prostoru Filozofskog fakulteta na Peristilu (Poljana kraljice Jelene 1/III) u petak, 4. ožujka s početkom u 17 sati.

Prilikom promocije časopisa prigodne govore održati će glavni urednik časopisa Tomislav Poljanec, dekan Filozofskog fakulteta u Splitu, prof. dr. sc. Aleksandar Jakir, prodekanica za nastavu, prof. dr. sc. Gloria Vickov te nekoliko studenata koji će predstaviti aktualne studentske projekte na Filozofskom fakultetu.

U nakladi od 600 primjeraka, koji će se dijeliti besplatno na svim sastavnicama Fakulteta, ali i online izdanju koje će biti postavljeno na stranici Filozofskog fakulteta u Splitu, studenti će na više od stotinu stranica imati priliku upoznati se s raznovrsnim sadržajem koji je namijenjen studentima Filozofskog, ali i široj studentskoj populaciji koju tekstovi iz područja humanističkih i društvenih znanosti zanimaju.

Časopis Humanist nastao je kao inicijativa grupice studenata koja je od početka rada i organiziranja raznih natječaja uspjela okupiti značajan broj studenata svih odsjeka i godina Filozofskog fakulteta u Splitu.