Darkvud ima album!

23_06_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Darkvud
Darkvud ima album!

Sinjski bend Darkvud izdao je, pod etiketom Croatia Records, album Razmišljanje u okviru, što je njihov prvi službeno objavljeni album.

Sinjski bend Darkvud izdao je, pod etiketom Croatia Records, album Razmišljanje u okviru, što je prvi službeno objavljeni album ovih Sinjana (iako ne treba zaboraviti njihov konceptualni album Haugh koji su sami izdali).

S novog albuma šira javnost imala je prilike čuti energičnu rock pjesmu Moj bubanj, šaljivi šlager Produžni kabel i surf rock pjesmu Gljive te nedavno objavljeni ljetni singl Daj mi jednu ladnu koji se na albumu nalazi kao bonus pjesma.

- Nazvali smo ga Razmišljanje u ovkiru baš zato što ne razmišljamo tako i ne volimo da se inače sve stavlja u svoj okvir koji je netko prije tebe napravio i izmislio - rekli su članovi benda dodavši da nikako nisu htjeli napraviti za svakoga ponešto mada se prvi prvom slušanju može tako učiniti.
- Pjesme na albumu su posložene tako da tvore jednu priču, te je preporučljivo poslušati ga u cjelini baš kako je autor zamislio. Ta priča proteže se od naizgled šaljivih do ozbiljnih stvari, prateći struju svijesti maloga čovjeka - naglasili su.

Album se može preslušati na Deezeru.