Novi album Kreše i Kiselih kiša!

19_09_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Željko Maletić
Novi album Kreše i Kiselih kiša!

Treći studijski album Kreše i Kiselih kiša, U potrazi za bijelim zecom, izašao je i dostupan je za besplatan download, a bend najavljuje i skoru turneju i promociju albuma.

Treći studijski album Kreše i Kiselih Kiša U potrazi za bijelim zecom, snimljen u studiju Hrvatske radiotelevizije (kao nagrada za pobjedu treće sezone HR Demo kluba) izašao je i dostupan je za besplatan download.

Nakon objave najavnog singla/spota Veseli stroj, novi album ponuđen je za besplatno preuzimanje. Sadrži 16 autorskih pjesama i jednu obradu - Ti si moj hit Grupe 777. Mix/master djelo je Dražena Gavrilovića iz zagrebačkog studija Pod.room, ilustracije za omot CD-a djelo su ruku nagrađivanih umjetnica Agate i Apolonije Lučić, a album je izdan pod etiketom Fat Brek.

Krešo i Kisele Kiše, s preko 100 odsviranih koncerata i festivala (u Hrvatskoj i inozemstvu), spada među najaktivnije bendove na hrvatskoj alternativnoj sceni. Pobjeda na HR Demo klubu, sudjelovanje u finalu prvog RockOff Festivala, dijeljenje stagea s Markyem Ramoneom, Hladnim pivom, Letom 3, M.O.R.T.-om, Brkovima i mnogim drugim bendovima, gostovanja u televizijskim emisijama Garaža, Kod sunca u šest, Dobro jutro Hrvatska, premijera spota/singla Veseli stroj u RTLovoj emisiji Top.HR, gostovanja u brojnim radijskim emisijama, što razgovorom, što live nastupom, kao i brojne pozitivne kritike na prva dva albuma i spotove samo su neka priznanja kvalitetnog rada benda.

Bend planira skoru promociju novog albuma po Hrvatskoj i susjednim zemljama. Datume nadolazećih koncerata, kao i ostale novosti, možete pratiti na Facebook stranici benda.