Nova događanja u Zoni

14_02_2023  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Nova događanja u Zoni

Razlog za dolazak na Šperun sada će imati i zaljubljenici u anime te zainteresirani za glazbenu produkciju i govorništvo.

Od sredine veljače program događanja u Klubu Zona bit će bogatiji za nove besplatne edukacije i druženja, a nastavljaju se održavati i već popularna događanja. Razlog za dolazak na Šperun sada će imati i zaljubljenici u anime te zainteresirani za glazbenu produkciju i govorništvo.

- Radionice "U zoni debate" održavat će se srijedom od 18 sati i bit će prilika za razvoj govorničkih vještina i rješavanje treme kod javnog nastupa. Od 16. veljače, trećim četvrtkom u mjesecu u 18 sati u Klubu Zona će se okupljati zaljubljenici u anime. Radionica "Mala škola zvuka" održavat će se subotom, od 18. veljače do 18. ožujka, i ponudit će uvod u glazbenu produkciju. Trećim utorkom u mjesecu organizirat će se događanje "Želim pričat o..." na kojem će publika sama sugerirati teme o kojima želi slušati, govoriti ili razgovarati. Gotovo svaki dan imate dobar razlog za doći u Zonu - poziva Sara Žižić, voditeljica Kluba Zona.

Petkom se nastavljaju održavati druženja uz kreativni zadatak pod nazivom "Kreativni petak". Vikendom, nakon subotnjeg "Šahovskog popodneva" slijedi "Večer društvenih igara". U četvrtak, 23. veljače, održat će se i "Kava sa Savjetom mladih", a tema razgovora bit će mentalno zdravlje mladih. Na kraju mjeseca, 28. veljače, novu izložbu u ciklusu "Mladi izlažu" otvorit će Sunčana Barbarić.

Više informacija i obrazac za rezervaciju mjesta na pojedinima događanja dostupni su na klubzona.net.