Nova događanja u Klubu Zona!

01_02_2023  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Nova događanja u Klubu Zona!

Uz nastavak održavanja popularnih događanja u pripremi su i nove radionice i tematska druženja.

U 28 dana veljače Klub Zona nudi dvadesetak besplatnih događanja za mlade. Uz nastavak održavanja popularnih događanja u najavi su i nove radionice i tematska druženja.

KLUB ZONA U VELJAČI

Zavrti film u glavi - ciklus kratkih eko filmova / četvrtak, 2.2. / 19:00
Večeri društvenih igara / subotom / 20:00 - 00:00
Biciklopopravljaonica / ponedjeljak, 6.2. / 17:00
Književna čajanka / ponedjeljci, 6. i 20.2. / 19:00
Sajam razmjene korištenih predmeta / utorak, 7.2. / 18:00 - 20:00
Kreativni petak / petkom, od 17.2. / 18:00
U zoni debate / srijedom, od 15.2. / 18:00
Anime zona / četvrtak, 16.2. / 18:00
Mala škola zvuka / subotom, 18.2 - 18.3. / 16:00
Šahovsko popodne / subotom, od 18.2. / 18:00 - 20:00
Želim pričat o… / utorak, 21.2. / 18:00
Kava sa Savjetom mladih: Mentalno zdravlje / četvrtak, 23.2. / 18:00
Mladi izlažu: Sunčana Barbarić - otvaranje izložbe / utorak, 28.2. / 19:00

Za sudjelovanje na pojedinim događanjima potrebna je rezervacija mjesta na klubzona.net.


- Prvim četvrtkom u mjesecu održava se ciklus kratkih eko filmova, a prvim utorkom u mjesecu "Sajam razmjene korištenih predmeta". Udruga Sunce obje aktivnosti realizira u sklopu programa Europske snage solidarnosti, a aktualni natječaj za financiranje projekata kroz taj program zatvara se 23. veljače. Ova događanja tako su prilika i za razgovor o iskustvima prijave na natječaja na koji se sa svojim idejama i inicijativama mogu prijaviti i neformalne grupe mladih - kazao je Goran Biličić iz Info zone.

Subotom se nastavljaju održavati večeri društvenih igara, a od 18. veljače ponovno se održavanju i subotnja "Šahovska popodneva". Prvim ponedjeljkom u mjesecu Klub Zona se uz "Biciklopopravljaonicu" pretvara u garažu za popravke. Prvi dan u tjednu termin je i za "Književna čajanke", a od 17. veljače ponovno će se održavati "Kreativni petak". Četvrtim četvrtkom u mjesecu održava se "Kava sa Savjetom mladih". Tema drugog ovogodišnjeg druženja bit će mentalno zdravlje mladih.

- U veljači smo sa suradnicima pripremili i neka nova događanja. Četvrtim četvrtkom Klub Zona pretvarat će se u "Anime zonu" i okupljati zaljubljenike u anime. "Mala škola zvuka" je višednevna radionica koja će ponuditi uvod u glazbenu produkciju i završiti snimanjem u studiju. Višednevna radionica "U zoni debate" pružit će, između ostalog, priliku za razvijanje govorničkih sposobnosti. Trećim utorkom u mjesecu održavat će se događanje "Želim pričat o..." na kojem svatko može predložiti temu razgovora o kojoj želi slušati, govoriti ili razgovarati. Pred kraj mjeseca, u ciklusu izložbi autora mlađe generacije "Mladi izlažu", otvorit ćemo izložbu Sunčane Barbarić, još jedne studentice slikarstva - najavio je je Goran Biličić.

Više informacija o programu Kluba Zona i rezervacije za pojedina događanja dostupne su na klubzona.net.