Mladi Sinjani iskoračili iz garaže

21_11_2012 / 23:07h
Mladi Sinjani iskoračili iz garaže

Pobjedom u projektu SONAR četiri mlada Sinjana dobila su priliku iskoračiti iz garaže i predstaviti se široj glazbenoj publici, a napravit će to i ovog petka u splitskom Legends baru...

Pobjedom u projektu SONAR namijenjenom mladim autorima i bendovima u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja i Net.hr-a četiri mlada Sinjana dobila su priliku iskoračiti iz garaže i predstaviti se široj glazbenoj publici, a napravit će to i ovog petka u splitskom Legends baru.

Nosači Zvuka osnovani su početkom 2011. godine, a postavu čine: Cvitko Galić (vokal i električna gitara), Toni Domazet (back vokal i klavijature), Josip Babić (bas gitara) i Natko Vrgoč (bubnjevi).

Svoje ideje i vizije života kreativno pretvaraju u autorske pjesme, a zvuk koji stvaraju je unikatna fuzija rocka, funka, popa i bluesa. Prvi službeni singl u izdanju Dancing Beara s kojim su prije nekoliko dana izašli na domaću glazbenu scenu naslovljen je Funky ljubavna – Bježiš od nas.

Bend se može pohvaliti i da su izabrani kao jedini, između mnoštva bendova diljem Hrvatske, koji su ljetos sudjelovali u projektu razmjene mladih glazbenika Music Culuture 3, koji provodi Udruga za razvoj zajednice BNM, a financira Europska unija. Projekt je okupio 28 profesionalnih i amaterskih glazbenika iz četiriju zemalja: Hrvatske, Slovenije, Slovačke i Portugala.

Pratite ih na fejsu: facebook.com/nosaci.zvuka.