Nauči snimiti dokumentarac

16_11_2015 / 11:12h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Morguefile
Nauči snimiti dokumentarac

Kino klub Split organizira radionicu dokumentarnog filma koju će voditi Tonći Gaćina. Radionica se održava od 23. do 28. studenog te je besplatna za studente i članove Kluba. Rok za prijavu je 20. studenog.

Kino klub Split organizira još jednu besplatnu radionicu dokumentarnog filma koju vodi član Kluba i redatelj Tonći Gaćina.  Radionica će se održavati u prostoru Kino kluba Split od 23. do 28. studenog. Polaznici će se upoznati s tehnikom snimanja i montaže dokumentarnog filma, te će razvijati ideju koju će snimiti u trajanju od maksimalno  60minuta.

Radionica je otvorena za sve članove Kino kluba Split koji su završili početničke radionice kamere i montaže, za studente UMAS-a, ali i za sve zainteresirane koji su iskusni u radu sa kamerom i montažom. Broj prijava je ograničen. Radionica je besplatna za članove kluba i studente. Prijave se šalju na e-mail adresu [email protected] a uz osobne podatke (ime, prezime i broj mobitela) u prijavu je potrebno uključiti i sinopsis, odnosno kratki opis filma koji želite realizirati u sklopu radionice.

Rok za prijavu: 20. studenog 2015.

kinoklubsplit.hr