Nauči pisati SF priče od 100 riječi

18_02_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Nauči pisati SF priče od 100 riječi

Nastavlja se ciklus radionica pisanja drabblea - kratkih priča od 100 riječi, a tema u veljači je znanstvena fantastika. Sudjelovanje je besplatno, no potrebna je rezervacija mjesta putem prijavnice. Ovo je jako dobar način da se zagrijete za 3. FantaSTikon.

Nastavlja se ciklus radionica pisanja drabblea - kratkih priča od 100 riječi. Tema u veljači je znanstvena fantastika, a radionica će se održati u četvrtak, 23. veljače, u 17:30 u Klubu Zona. Sudjelovanje je besplatno, no potrebna je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klub.infozona.hr.

- Ovo je jako dobar način da se zagrijete za 3. FantaSTikon, splitsku konvenciju fantastike igre i znanstvene fantastike u organizaciji Udruge za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST, koja se ove godine održava u ožujku - poručuje Romana Jadrijević, voditeljica radionica.

Radionice se od studenog 2016. godine održavaju četvrtim četvrtkom u mjesecu u 17:30, a svaki mjesec obrađuje se drugi žanr. Voditeljica radionica je, diplomirana knjižničarka sa iskustvom vođenja sličnih radionica na spomenutom FantaSTikonu.