Nauči pa snimi 3D film

19_07_2013 / 00:54h
Nauči pa snimi 3D film

Split Film Festival organizira besplatnu radionicu 3D filma. Sedmodnevna radionica započet će 9. rujna, a polaznici će imati priliku i montirati snimke i pretvoriti ih u trodimenzionalni kratkometražni film.

Split Film Festival organizira besplatnu radionicu 3D filma pod vodstvom Zorana Zelića, umjetnika s njujorškom adresom, i filmskog redatelja Joška Jerončića. Sedmodnevna radionica započet će 9. rujna, a polaznici će imati priliku kroz dva festivalska dana montirati snimke i pretvoriti ih u trodimenzionalni kratkometražni film.

Cilj je radionice istražiti najvažnije postavke, primjere i metode rada na području stereoskopije (trodimenzionalnog prikaza) te sudionike podučiti osnovama i praktičnim vještinama rada s 3D tehnologijom. Polaznici će, radeći u grupi, zajednički koncipirati, snimiti i montirati kratkometražni trodimenzionalni film na temu Split 1700. Po završetku radionice posjedovat će ne samo razumijevanje treće dimenzije na filmu nego i iskustvo iz svih faza produkcije 3D filma.

Zainteresirani moraju do 3. kolovoza na [email protected] poslati motivacijsko pismo i kratki životopis.

www.splitfilmfestival.hr