Nauči o ESS-u od kuće

25_05_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Hop
Nauči o ESS-u od kuće

Besplatni online tečaj za sve zainteresirane za program Europske snage solidarnosti. Tečaj će se održati putem HOP platforme od 30. svibnja do 30. lipnja. Prijave nisu potrebne.

Besplatni online tečaj za sve zainteresirane za program Europske snage solidarnosti. Tijekom ovog tečaja naučit ćeš sve o mogućnostima financiranja koje se nude kroz program. Tečaj će se održati od 30. svibnja do 30. lipnja.

Tečaj se održava putem HOP platforme. Sadržaju tečaja možeš pristupiti u bilo kojem trenutku. Osim toga, organizirat će se live webinari, a bit će i prilike za umrežavanje kroz lipanj.

Tijekom prve faze tečaja sudionici će se upoznati sa osnovama Europskih snaga solidarnosti, naučit će kako organizirati volonterski projekt i kako postati volonteri, saznat će kako grupa mladih može pripremiti i provesti lokalni Projekt solidarnosti te će saznati kako ovaj program može pomoći u širenju utjecaja u vlastitoj zajednici.

Svi upisani sudionici će u lipnju dobiti informacije o terminima webinara u lipnju. Možeš se upisati sada koristeći svoj Salto ili HOP račun na ovom linku. Prijave nisu potrebne.

Po uspješnom završetku tečaja polaznici će dobiti otvorene digitalne bedževe i Youthpass certifikat.

Rok za prijavu 27. svibnja.

Više informacija na hop.salto-youth.net.