Nauči izrađivati web stranice

25_02_2015 / 16:13h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: everystockphoto.com
Nauči izrađivati web stranice

Uvod u Web ciklus je besplatnih radionica koje će se utorkom održavati u Domu mladih u SPlitu, a namijenjene su svima koje zanima kako izrađivati web stranice.

Uvod u Web ciklus je besplatnih radionica osmišljen da polaznike bez prijašnjeg znanja uputi u svijet izrade web stranica. Sastoji se od sveukupno 12 radionica, podijeljenih u 3 cjeline kroz 3 mjeseca: Dizajniranje za web, Html i CSS - osnovni jezici weba, osnove programiranja za web. Radionica kreće u ožujku s prvom cjelinom – Dizajniranje za web, u kojoj će polaznici biti upućeni na tehnike i preporučne prakse dizaniranja za web, upoznati se s potrebnim alatima i konceptima te imati priliku za praktične vježbe.

Radionice će se održavati svaki utorak od 20 do 22 sata u Domu mladih. Zbog lakšeg rada , ali i ograničenja prostora, moguće je primiti samo 8 polaznika, a prijaviti se može slanjem maila na [email protected].

Prijave će ponovo biti otvorene za drugu i treću cjelinu, a prednost kod prijave imat će oni koji su na radionice prve cjeline došli minimalno 3 puta. Za sudjelovanje je potrebno donijeti vlastito prijenosno računalo.

www.facebook.com