Nauči biti klaun

02_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Flickr
Nauči biti klaun

Splitska udruga Kam Hram organizira klaun-radionicu koja će se održati od 5. do 7. veljače u prostoru Udruge u Domu mladih u Splitu.

Splitska udruga Kam Hram organizira besplatnu klaun-radionicu koja će se održati od 5. do 7. veljače u prostoru  Udruge u Domu mladih u Splitu.

Program radionice bit će održan u subotu i nedjelju od 12 do 16 sati s pauzom za ručak u trajanju od 40 minuta, a prethodit će im konferencija u petak od 16 do 18 sati na kojem će sudionici imati priliku diskutirati i poslušati predavanje o nomadskom načinu života.

Voditelj radionice bit će Ray, koji je 2011. godine napravio prekretnicu u svom životu, napustio posao i dotadašnji način života sa ciljem da ispuni san o putovanju po svijetu, te od tada živi kao nomad. Do sada je posjetio 42 zemlje u kojima je stekao brojna zanimljiva iskustva i prijatelje, a financira se kao ulični izvođač. Putujući po svijetu organizira konferencije o svom načinu života, čime pokušava svoj stil života približiti ostalim ljudima.

Mogu se prijaviti i mladi i odrasli, bez obzira na dob, a poželjno je da svi sudionici budu prisutni oba dana trajanja radionice (subota i nedjelja). Ako ste roditelj i nemate gdje ostaviti dijete na čuvanje, organizatori pozivaju da ga dovedete jer će se i za djecu naći mjesto.

Svi zainteresirani mogu poslati prijavu u inboks Facebook stranice Kam Hram.