Erasmus: studiraj u inozemstvu!

26_01_2012 / 16:18h
Erasmus: studiraj u inozemstvu!

Splitsko Sveučilište objavilo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus programa u ljetnom semestru akademske godine 2012./2013. Najuobičajenija praksa je odlazak na semestar ili dva...

Splitsko Sveučilište objavilo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus programa u ljetnom semestru akademske godine 2012./2013. Na natječaj se mogu prijaviti studenti koji su u trenutku odlaska na mobilnost (u akademskoj godini 2012./2013.) upisani u najmanje drugu godinu preddiplomskog (ili integriranog) studija ili prvu godinu diplomskog studija. Najkraće razdoblje realizacije svih aktivnosti je tri mjeseca, a najduže dvanaest mjeseci. Najuobičajenija praksa je odlazak na semestar ili dva. 

Financijska potpora iznosit će 400 eura mjesečno i služi za pokrivanje dodatnih troškova studiranja u inozemstvu. Svu potrebnu dokumentaciju treba poslati do 01. ožujka 2012. godine, a više informacija potražite na webu Sveučilišta u Splitu. 

U četvrtak, 02. veljače, u 18 sati u Info zoni će se održati Erasmus info dan na kojem također možete saznati dodatne informacije. 

unist.hr