Natječaj za program i suradnike

11_04_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Natječaj za program i suradnike

Do 25. travnja otvoren je natječaj za program i suradnike u realizaciji programa Kluba Zona. Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu ponuditi realizaciju edukacija, radionica, tematskih druženja i sličnih događanja za mlade.

Od 11. do 25. travnja otvoren je natječaj za program i suradnike u realizaciji programa Kluba Zona. Prijavnica je dostupna na klubzona.net.

Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu ponuditi realizaciju edukacija, radionica, tematskih druženja i sličnih događanja za mlade. Programu mogu doprinijeti volontirajući, ali i plaćenim angažmanima, odnosno realizacijom aktivnosti za koje trebaju podršku ili participaciju u troškovima realizacije.

- Aktivnosti Kluba Zona realiziraju se u suradnji Info zone s nekoliko desetaka suradnika te se po sezoni u nekoliko stotina termina realizira gotovo tisuću sati besplatnog programa - na desetke jednodnevnih, višednevnih i višemjesečnih radionica i tečajeva, 10-ak izložbi i 30-ak tematskih druženja. Odabranim suradnicima koji se uklapaju u programske i financijske planove Info zona osigurava resurse, pruža podršku u realizaciji i pripremi događanja te realizira promociju događanja. Za suradnike u aktualnoj sezoni Info zona je osigurala prostor, materijal, opremu i promociju te više od 20 tisuća kuna za honorare i druge troškove - objasnio je Goran Biličić iz Info zone.

Natječaj za korištenje prostora Kluba Zona

Do 30. travnja otvoren je i natječaj za korištenje prostora Kluba Zona što je jedinstvena prilika za brojne splitske udruge koje nemaju prostor za pripremu i realizaciju svojih aktivnosti. Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu na terminsko korištenje dobiti prostor Kluba Zona te s drugim korisnicima dijeliti i uredski dio, a participirat će samo u dijelu troškova režija i najma. Prijavnica i više informacija dostupno je na klubzona.net.