Natječaj za prostor Kluba Zona

16_04_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Natječaj za prostor Kluba Zona

Otvoren je natječaj za korištenje prostora Kluba Zona što je jedinstvena prilika za brojne splitske udruge koje nemaju prostor za pripremu i realizaciju svojih aktivnosti, ali i za pojedince, organizacije i neformalne grupe.

Od 16. do 30. travnja otvoren je natječaj za korištenje prostora Kluba Zona što je jedinstvena prilika za brojne splitske udruge koje nemaju prostor za pripremu i realizaciju svojih aktivnosti. Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu na terminsko korištenje dobiti prostor Kluba Zona te s drugim korisnicima dijeliti i uredski dio, a participirat će samo u dijelu troškova režija i najma. Prijavnica je dostupna na klubzona.net.

Prizemni prostor na adresi Jerina 1, u neposrednoj blizini splitske Rive, Info zona i suradnici koriste više od deset godina. Uz 30-ak kvadrata uredskog dijela, prostor čini i 35 metara kvadratnih multifunkcijske dvorane kapaciteta 30 sjedećih mjesta, opremljene prijenosnim računalom, projektorom, platnom i ozvučenjem te je prikladna za predavanja, radionice, okrugle stolove i slična događanja. Korisnicima su na raspolaganju i sanitarni čvor i čajna kuhinja.

Natječaj za program i suradnike u programu Kluba Zona

Do 25. travnja otvoren je i natječaj za program i suradnike u realizaciji programa Kluba Zona. Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu ponuditi realizaciju edukacija, radionica, tematskih druženja i sličnih događanja za mlade. Programu mogu doprinijeti volontirajući, ali i plaćenim angažmanima, odnosno realizacijom aktivnosti za koje trebaju podršku ili participaciju u troškovima realizacije. Prijavnica i više informacija dostupno je na klubzona.net.