Klub Zona: Natječaj za izvoditelje

08_04_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Klub Zona: Natječaj za izvoditelje

Info zona je raspisala natječaj za izvoditelje događanja u klubu za mlade Klub Zona. Na natječaj se mogu prijaviti pojedinci, udruge i neformalne grupe.

Info zona je raspisala natječaj za izvoditelje događanja u klubu za mlade Klub Zona. Na natječaj se do 22. travnja 2022. (produžen do 8. svibnja) mogu prijaviti pojedinci, udruge i neformalne grupe koje žele realizirati edukacije, radionice, tematska druženja i slična događanja namijenjena kvalitetnom provođenju slobodnog vremena mladih.

- Ovo je prilika za doprinos društvu, honorarni angažman i dodatnu referencu. Također, ovo je izvrsna prilika za sve one koji nemaju prostor za pripremu i realizaciju svojih ideja i aktivnosti da na korištenje dobiju u potpunosti opremljen i prepoznatljiv prostor u centru Splita - kazao je Goran Biličić, predsjednik Info zone.

Klub Zona je u prethodnih petnaest godina izrastao u svojevrsnu platformu kroz koju godišnje nekoliko desetaka suradnika realizira nekoliko stotina sati besplatnog programa za mlade. Na natječaju odabrani suradnici imat će osiguranu logističku potporu, promociju i financijsku podršku u realizaciji događanja.

Prijavnica je dostupna na klubzona.net.