Nastavlja se program u Zoni: Radionica o anksioznosti, dogovor za izlet, prvi Kink quiz i druga druženja

17_10_2023 / 09:48h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Nastavlja se program u Zoni: Radionica o anksioznosti, dogovor za izlet, prvi Kink quiz i druga druženja

Nove edukacije i tematska druženja.

U drugoj polovici listopada program događanja u Zoni nastavlja se uz nove edukacije i tematska druženja. Uz prvi "Kink quiz" i druženje "Želim pričat o..." nastavljaju se održavati "Mala škola mentalnog zdravlja" te "Večer društvenih igara" i "Anime zona".

Imaš li dobro ili loše izletničko iskustvo, znaš li lokaciju dobrog izletiša ili samo tražiš ljude ili inspiraciju za prve ili nove avanture - pridruži nam se u srijedu, 18. listopada, u 18 sati na druženju pod nazivom "Želim pričat’ o...". Riječ je o druženju koje se održava jednom mjesečno, a svatko može predložiti temu razgovora. U listopadu uz kavu ili čaj možda dogovorimo zajednički izlet.

U ovom tjednu nastavit će se započeti niz druženja zaljubljenika u anime umjetnost i ljubitelja društvenih igara. U četvrtak u 18 sati održat će se još jedna "Anime zona", a u subotu od 20 sati do ponoći još jedna "Večer društvenih igara".

Prvi "Kink quiz" u Zoni održat će se u petak, 20. listopada, u 19 sati. Bit će to večer dokazivanja znanja, ali i učenja o kink kulturi koja je kod većine sugrađana još uvijek tabu. Nećete morati biti ekspert da biste se dobro zabavili, a sigurno ćete nešto i naučiti pa na vrijeme besplatno rezervirajte mjesto na klubzona.net. Natjecateljski tim može imati najviše četiri člana.

Druga u nizu radionica u ciklusu "Mala škola mentalnog zdravlja" održat će se u ponedjeljak, 23. listopada, u 17 sati. Psihologinje Suzana Žužul i Lara Buljan Gudelj govorit će se o anksioznosti i napadajima panike te simptomima i metodama nošenja s tim poremećajima. Sudjelovanje je besplatno, ali je obavezna rezervacija mjesta putem prijavnice na klubzona.net.