Nastavlja se program Kluba Zona

21_09_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Nastavlja se program Kluba Zona

Klub Zona nastavlja sa besplatnim programom događanja namijenjenih kvalitetnom provođenju slobodnog vremena mladih. U četvrtak će se održati Radionica reciklaže tkanine.

Klub Zona nastavlja sa besplatnim programom događanja namijenjenih kvalitetnom provođenju slobodnog vremena mladih. U četvrtak, 24. rujna, u 18:30 održat će se Radionica reciklaže tkanine, a rezervacije mjesta su na klubzona.net.

- U okolnostima pandemije, mladi imaju još manje prilika za kvalitetno provođenje slobodnog vremena pa u Klubu Zona, unatoč financijskim izazovima, nastojimo ponuditi što bogatiji besplatan program. Od sredine rujna realizirana je već jedna kreativna radionica, Radionica oslikavanja tkanine, održan je otvoreni šahovski turnir s kojim je počela nova sezona Šahovskih popodneva subotom, a sa Biciklopopravljaonicom smo gostovali na otoku Visu. Prije novih radionica, edukacija, izložbi i tematskih druženja u listopadu, do kraja rujna započet će i nova sezona Večeri modernih društvenih igara te će se održati i još jedna splitska Biciklopopravljaonica. Na Radionici reciklaže tkanine sudionici će učiti o tehnici paljenja tkanine i osnovama šivanja, što su korisna znanja kada starim predmetima i materijalima želimo dati novi smisao i namjenu - objašnjava Goran Biličić, voditelj Kluba Zona, ističući da se sva događanja održavaju uz poštivanje aktualnih epidemioloških mjera.

POČETAK SEZONE

Radionica oslikavanja tkanine / četvrtak, 17. rujna / 18:30
Prva viška Biciklopopravljaonica / subota, 19. rujna / 10:00 - 13:00 / ispred OŠ Vis
Šahovsko popodne: Turnir / od subote, 19. rujna / 18:00
Radionica reciklaže tkanine / četvrtak, 24. rujna / 18:30
Večer modernih društvenih igara "Ajmo se igrat!" / od subote, 26. rujna / 20:00 - 00:00
Biciklopopravljaonica / prva i zadnja srijeda u mjesecu / 17:00 - 20:00

Rezervacije mjesta su na klubzona.net