Natječaji za udruge za mlade

05_02_2014 / 11:39h  |  Autor: I.Z.
Natječaji za udruge za mlade

Info dani o natječajima za financiranje udruga uživo se mogu pratiti putem weba. Prvog dana najavljeno je, po prvi put, otvaranje natječaja i za projekte lokalnih informativnih centara za mlade i lokalne programe za mlade.

U Zagrebu se od srijede održavaju Info dani o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU za 2014. godinu, a prijenos uživo se može pratiti putem weba te se putem maila [email protected] mogu postavljati i pitanja. Program događanja sa točnom satnicom je dostupan ovdje.

Prvog dana Ministarstvo socijalne politike i mladih najavilo je otvaranje natječaja za prijavu projekata klubova mladih, regionalnih informativnih centara za mlade, udruga mladih za mlade te, po prvi put, za projekte lokalnih informativnih centara za mlade i lokalne programe za mlade na koje će moći aplicirati i jedinice lokalne i regionalne samouprave. Ukupan budžet je nešto manji od 10 milijuna kuna. Natječaji bi se trebali raspisati u travnju, a ugovori potpisati u rujnu 2014. godine. Odabrani projekti financirat će se godinu dana od dana potpisivanja ugovora sa Ministarstvom.