Nagrada za split.com.hr!

01_04_2012 / 10:12h
Nagrada za split.com.hr!

Europsko udruženje neprofitnih medija tradicionalno dodjeljuje godišnju nagradu u kategoriji za najuspješniji redizajn i implementaciju inovativnih servisa u 2011. godini, a ovogodišnja nagrada pripala je portalu – split.com.hr!

Europsko udruženje neprofitnih medija (EANM) tradicionalno dodjeljuje godišnju nagradu u kategoriji za najuspješniji redizajn i implementaciju inovativnih servisa u 2011. godini, a ovogodišnja nagrada pripala je portalu – split.com.hr!

Značajan iskorak u cjelokupnom razvoju portala postignut je 2008. godine početkom suradnje sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva. Proteklih godina znatno je razvijen inovativan servis Žugaj! koji građanima pruža prvenstveno mogućnost bolje participacije u radu gradske vlasti. Iznimnu popularnost stekao je Kalendar događanja koji pruža najcjelovitiji prikaz sportskih, kulturnih i drugih događanja na širem splitskom području. Kulminacija suradnje zapravo je dovršetak temeljitog redizajna i izrada nove programske platforme te je portal početkom godine široj javnosti predstavljen u posve novom izdanju, no i dalje prvenstveno usmjeren informiranju mladih i o mladima.

- Suvremen, originalan i mladenački dizajn te postignuta preglednost sadržaja glavne su odlike ovog portala koji je svojim konceptom uspio odgovoriti izazovu zadržavanja atraktivnosti kod mladih kao ciljane publike, a bez zanemarivanja manje atraktivnih, ali za mlade korisnih sadržaja – napisali su u kratkoj recenziji splitskog.portala – split.com.hr.

Pakujemo kufere za dodjelu nagrade u Bruxellesu!

Da, i kažemo - aprililili! Al' bit će valjda jednom i koja nagrada ;)