Nada rasturila Ljubljanu

11_03_2012 / 10:17h  |  Foto: Željko Šunjić
Nada rasturila Ljubljanu

Nada je u posljednjih nekoliko sezona nastupanja u regionalnom natjecanju dokazala svoju kvalitetu, ali da će na ovako superioran način poraziti momčad Ljubljane za većinu poznavatelja ragbija bila je misija iz snova.

Najbolja hrvatska ragbijaška momčad u četvrtfinalu Regionalne RRC lige još jednom je pokazala svoju vještinu i moć te dokazala da je zaista svojim rezultatima i ponašanjem zaslužila epitet najbolje sportske momčadi Splita. Nadmoćno je pobijedila ekipu Ljubljane 83:0.

Nada je u posljednjih nekoliko sezona nastupanja u regionalnom natjecanju dokazala svoju kvalitetu, ali da će na ovako superioran način poraziti momčad Ljubljane za većinu poznavatelja ragbija bila je misija iz snova. Splitska momčad održala je doslovno lekciju gostima na oduševljenje sve punijeg gledališta na Starom placu.

Bio je ovo najbolji poziv gledateljima da za dva tjedna, 24. ožujka, ponovno pohode na Stari plac gdje će Nada u polufinalu RRC lige igrati protiv pobjednika dvoboja između mađarskog Esztergomi Vitezek i austrijskog Donau Beč koji igraju sljedeći vikend u Esztergomu.