Nacionalni Tool Fair

25_05_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Agencija za mobilnost i programe EU
Nacionalni Tool Fair

Agencija za mobilnost i programe EU po drugi puta organizira Nacionalni Tool Fair u Hrvatskoj koji će se ove godine će održati u Zagrebu od 27. do 28. lipnja 2018. godine. Prijave su otvorene do 10. lipnja.

Agencija za mobilnost i programe EU po drugi puta organizira Nacionalni Tool Fair u Hrvatskoj koji će se ove godine će održati u Zagrebu od 27. do 28. lipnja 2018. godine. Osnovna tema ovogodišnjeg sajma je osnaživanje mladih, odakle i njegov naziv „Power up“.

Svake godine ulažu se veliki napori u razvijanje inovativnih edukativnih alate kojima se pokušava odgovoriti na aktualne potrebe i interese mladih. Nažalost često ti alati ne dobiju pažnju koju zaslužuju. Kako bi to promijenili, SALTO EuroMed, Good Practices Resource Centre i Nacionalne Agencije programa “Erasmus + Mladi na djelu” posljednjih 13 godina organiziraju Sajam metoda i alata neformalnog učenja. Točnije organiziraju nacionalne sajmove koji su svojevrsni predselekcijski proces za sudjelovanje na internacionalnom Sajmu.

Za prijavu je potrebno ispuniti online prijavnicu.

Osim Nacionalnog Tool Faira u Zagrebu, Hrvatska ove godine ima čast ugostiti i međunarodni Tool Fair koji će se održati od 12. do 16. studenog 2018. u Splitu.

Rok za prijavu na Nacionalni Tool Fair je 10. lipnja 2018.

Više informacija na mobilnost.hr.