Na volontiranje u Bugarsku!

23_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Alternativi International / Facebook
Na volontiranje u Bugarsku!

Udruga Argonauta traži volontera za kratkoročni EVS od 10. ožujka do 6. svibnja 2016. godine u Bugarskoj. Tema projekta je volontiranje i organiziranje aktivnosti za djecu i mlade putem klubova za mlade.

Udruga Argonauta traži volontera za kratkoročni EVS od 10. ožujka do 6. svibnja 2016. godine u bugarskoj partnerskoj organizaciji Alternativi International u Blagoevgradu, za projekt EVS 4 All. Glavni cilj organizacije Alternativi International je potaknuti osobni i profesionalni razvoj mladih ljudi od 17 do 30 godina kroz neformalno obrazovanje i aktivno građanstvo.

Tema projekta je volontiranje i organiziranje aktivnosti za djecu i mlade putem klubova za mlade. Volonter će biti uključen u organizaciju slobodnih aktivnosti kao što su ples, kuhanje, učenje o kulturi, škola jezika, i slično.

Mogu se prijaviti svi zainteresirani od 18 do 30 godina, a za prijavu je potrebno poslati svoj CV u Europass formatu s fotografijom i motivacijsko pismo na engleskom jeziku (ne dulje od jedne stranice) na mail [email protected].

Svi troškovi volontiranja pokriveni su unutar programa Erasmus+ (smještaj, hrana, džeparac, putni troškovi).

Više informacija o Bugarskoj, organizaciji i samom projektu mogu se pronaći ovdje.