Na Vis na radionicu filma!

23_07_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: havc.hr
Na Vis na radionicu filma!

Zagreb film organizira međunarodnu radionicu animiranih filmova koju će u rujnu u Komiži na otoku Visu održati profesionalni glumac i stručnjak za animirane filmove Ed Hooks.

Zagreb film 7. put za redom organizira međunarodnu radionicu animiranih filmova koja će se ove godine održati u Komiži na otoku Visu od 22. do 26. rujna. Radionicu će voditi Ed Hooks, svjetski priznati stručnjak specijaliziran za vođenje radionica Glume za animatore.

Cilj radionice je pomoći studentima, mladim profesionalcima i profesionalcima da se usavršavaju kroz rad s najvećim svjetskim majstorima animacije. 

Ed Hooks je 30 godina bio profesionalni glumac, nastupajući u mnogim televizijskim emisijama: Ubojstvo, napisala je, Pad Guy, Zlatne djevojke... 20 godina profesionalno je predavao glumu u Los Angelesu, New Yorku, San Franciscu i Chicagu. Autor je brojnih knjiga te kontinuirano održava masterclassove i radionice za najveće svjetske animacijske studije i edukacijske ustanove kao sto su: DreamWorks, Walt Disney Animation, Game Developers Conference, Akademija Baden-Wurtemburg, Griffith Film School, Queensland College of Art, Warner Bros te brojne druge.

Na radionicu se mogu prijaviti svi zainteresirani, aktivni sudionici u proizvodnji animiranog filma. Rad na radionici je intenzivan i individualan te je broj polaznika ograničen. Prijava mora sadržavati kratki CV te motivacijsko pismo, a šalje se mailom na [email protected]

Troškove boravka i radionice odabranih kandidata snosi organizator, a putne troškove do Komiže sami polaznici. Odabrani kandidati bit će obaviješteni najkasnije do 15. rujna.

Rok za prijavu: 1. rujna 2016.

Više informacija na havc.hr.