Na Šoltu na Školu održivosti!

05_06_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Zelena akcija
Na Šoltu na Školu održivosti!

Zelena akcija poziva sve zainteresirane da se prijave na ljetni kamp Škola održivosti koji će se održati na otoku Šolti od 16. do 22. srpnja 2016. Sudionicima su pokriveni troškovi puta, hrane i smještaja.

Zelena akcija poziva sve zainteresirane da se prijave na ljetni kamp Škola održivosti koji će se održati na otoku Šolti od 16. do 22. srpnja 2016..

Škola održivosti organizirana je u sklopu EU projekta School of Sustainability in the European Year of Development 2015 and beyond a okupit će do 25 mladih ljudi iz Hrvatske (studenti/ice, aktivisti/kinje…) koji su zainteresirani/e za teme okoliša, aktivizma, klimatske i društvene pravde te ljudskih prava i pružiti im prostor za diskusiju, promišljanje te zajednički rad kroz smišljanje praktičnih rješenja.

Kamp se održava u Regionalnom edukativnom centru za održivu energiju Solarna akademija na otoku Šolti, a nalazi u bivšem vojnom objektu koji je preuređen tako da služi kao primjer da su održivi načini života itekako mogući te nimalo neudobni. Smještaj je na razini planinarskog doma, a prehrana vegetarijanska.

Svi troškovi puta, hrane i smještaja od 16. do 22. srpnja 2016.u potpunosti pokriva organizator ljetnog kampa (troškovi puta bit će pokriveni nakon povratka kući i nakon primitka originalnih računa, odnosno karata). Radni je jezik ljetnog kampa hrvatski, ali je znanje engleskog poželjno.

Prijaviti se može popunjavanjem prijavnice na linku.

Rok za prijavu je 15.06.2016.

Više informacija na zelena-akcija.hr.