Na Siciliji o aktiviranju mladih

27_01_2015 / 11:18h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Flickr
Na Siciliji o aktiviranju mladih

Trening pod imenom More Action, Please! održat će se od 23. do 30. ožujka na Siciliji i okupit će 22 sudionika iz 11 zemalja, uključujući Hrvatsku. Cilj je treninga osnaživanje i uključivanje mladih, a pokriveni su svi troškovi.

Trening pod imenom More Action, Please! održat će se od 23. do 30. ožujka na Siciliji i okupit će 22 sudionika iz 11 zemalja, uključujući Hrvatsku. Namijenjen je mladima i onima koji rade s mladima.

Cilj je treninga osnažiti mlade znanjima i vještinama koji su potrebni za uspješno provođenje međunarodnih projekata. Fokus će biti na načinima na koje se pritom mogu što bolje iskoristiti znanja stečena putem formalne i neformalne edukacije, kako se u svaki projekt mogu što bolje i efikasnije uključiti mladi volonteri, uključujući mlade s manje mogućnosti. Sudionici će steći i dodatna znanja potrebna za što kvalitetnije pisanje projekata unutar programa Erasmus plus, Ključne mjere 1.

Radni je jezik edukacija engleski, a pokriveni su svi troškovi: smještaj, hrana i put. Pritom treba imati na umu da je trošak puta ograničen u skladu s novim pravilima programa Erasmus + pa će se tako sudionicima iz Hrvatske putni troškovi refundirati u maksimalnom iznosu do 275 eura.

Rok za prijavu: 15. veljače 2015.

www.salto-youth.net