Na ljetovanje u Dom mladih!

05_07_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Platforma Doma mladih
Na ljetovanje u Dom mladih!

Platforma Doma mladih i Koalicija udruga mladih najavljuju bogat ljetni program u Domu mladih. Ljetni petci u Klubu Kocka donose najbolje od klupskih programa, a četvrtci u Kockinom dvorištu niz društvenih, zabavnih i izložbenih programa.

 Dom mladih specifično je mjesto kulture u Splitu. Tu mladi sami kreiraju programe za mlade. Živahni program koji se tu odvija tokom zime od sada se nastavlja i u ljetnim mjesecima. Upravo s ciljem ostvarivanja programskog kontinuiteta, kao i kreiranja novog prepoznatljivog mjesta nezavisne kulture i kulture mladih u ljetnoj kulturnoj ponudi grada, Platforma Doma mladih i Koalicija udruga mladih najavljuju ljetni program u Domu. Ljetni program odvija se četvrtcima i petcima, kroz mjesece srpanj i kolovoz. Petci u Klubu Kocka donose najbolje od klupskih programa, a četvrtci u Kockinom dvorištu predstavit će ostale organizacije koje djeluju u Domu mladih kroz niz društvenih, zabavnih i izložbenih programa.

Više o programu može se naći na internetskoj stranici Platforme.

Događanja u srpnju

U četvrtak, 7. srpnja, od 20 do 24 u Dvorištu Kocke održavat će se radionica origamija uz glazbeni program, a idućeg dana u Kocki je Los Santos. 14.  srpnja u Galeriji Praktika, u organizaciji udruge Mavena, otvorit će se izložba mlade splitske umjetnice Tine Vukasović. 15. srpnja rezerviran je za This Is Your House w/ Radio Esplendor DJs. 21. srpnja od 18 h u Kockinom dvorištu održat će se zajednički društveni program splitskih LGBTIQ organizacija (queerANarchive + QueerSport Split + Flomaster + Bitcherin/Zvjerinjak) uz glazbeni izbor Ivane Tereze Miš, a 22. srpnja na redu su Beatslap i LoopJunkies. U zadnjem četvrtku u srpnju, 28., u 20 h u Dvorištu se održava radionica Cut-Fold-Glue uz performans Coke i Tudora, a zadnji petak u Kocku unosi zvukove 90-ih uz 90s Dance - Popmageddon (od 24 h).