Na KulturKontakt u Austriju!

17_08_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: kulturkontakt.or.at
Na KulturKontakt u Austriju!

KulturKontakt Austria poziva umjetnike iz svih područja da se prijave za sudjelovanje u rezidencijalnom programu KulturKontakta Austria za 2017. godinu.

Pozivaju se umjetnici iz područja vizualnih umjetnosti, fotografije, videa i medijske umjetnosti, kompozicije, književnosti, književnog prevodilaštva, obrazovanja u kulturi, interdisciplinarnih područja (umjetnost, znanost i tehnologija) da se prijave za sudjelovanje u rezidencijalnom programu KulturKontakt Austria za 2017. godinu.

Rezidencijalni program pruža mogućnost upoznavanja s austrijskom umjetničkom scenom i kulturnim okruženjem te uspostavljanje kontakata s austrijskim umjetnicima. Od umjetnika na rezidenciji očekuje se da završe projekt tijekom boravka u Beču/ Salzburgu.

Natječaj je namijenjen kreativnim umjetnicima koji su završili formalno obrazovanje. Dobna granica kandidata je 40 godina, to jest umjetnici trebaju biti rođeni nakon 31. prosinca 1976. U programu ne mogu sudjelovati umjetnici koji su već sudjelovali na rezidencijalnom programu KulturKontakta Austria. Za sudjelovanje je potrebno osnovno znanje njemačkog ili engleskog jezika.

Rok za prijavu30. rujna i 15. listopada 2016. (ovisno o prijavljenoj disciplini).

Više informacija na www.kulturkontakt.or.at