Na izložbi ANST-a zaplovit će brod

22_11_2015 / 23:01h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: ANST-1700
Na izložbi ANST-a zaplovit će brod

Izložba slika i skulptura koje su prethodnih godina nastajale u resocijalizacijskom programu udruge za pomoć ovisnicima ANST-1700 otvorit će se u Info zoni u Mjesecu borbe protiv ovisnosti.

Izložba slika i skulptura koje su prethodnih godina nastajale u resocijalizacijskom programu udruge za pomoć ovisnicima ANST-1700 otvorit će se u petak, 27. studenog u 20 sati u Info zoni. Nepresušni entuzijazam i nesebičnost mladih i stručnih likovnih edukatora u resocijalizacijskom programu urodili su izložbom Ostavi trag gdje puta nema koja pruža uvid u kreativni svijet liječenih ovisnika. Unikatni ručno modelirani i oslikani suveniri i maštovite rukotvorine bit će izložene do sredine prosinca, kada završava i obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti.

>> Prati najave događanja u Info zoni na infozona.hr/program

Udruga ANST-1700 djeluje već trinaest godina, a važani je segment rada udruge radno-okupacijska terapija za rehabilitaciju i resocijalizaciju ovisnika. Program resocijalizacije odgovara na potrebe liječenih ovisnika u smislu osposobljavanja za otvoreno tržište rada informiranjem, osnaživanjem, pružanjem potrebne psihosocijalne podrške, edukacijom i uključivanjem u radne procese sa ciljem društvene integracije ovisnika.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.