Na EVS u Latviju!

25_04_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Alfa Albona
Na EVS u Latviju!

Udruga Alfa Albona poziva sve mlade u dobi između 20 i 30 godina da se prijave na projekt dugoročnog volontiranja u latvijskom gradu Sigulda, gdje će imati priliku godinu dana raditi s djecom i mladima. Rok za prijavu je 30. travnja.

Udruga za mlade Alfa Albona poziva sve mlade u dobi između 20 i 30 godina da se prijave na projekt dugoročnog volontiranja u latvijskom gradu Sigulda.

Volontiranje se organizira u sklopu Europske volonterske službe (EVS), počinje 15. lipnja, a traje godinu dana. U volonterskom projektu sudjelovat će ukupno četiri volontera iz četiri različite države. Dva volontera sudjelovat će u svakodnevnim aktivnostima u Waldorf vrtiću u Siguldi, a druga dva u aktivnostima Centra za kreativnost koji nudi različite oblike neformalnog obrazovanja predškolcima, školarcima i mladima.

Ciljevi su projekta uključiti mlade u volonterski rad te im pružiti mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja, kao i poticati njihovu kreativnost s jedne strane te jačati suradnju među partnerskim organizacijama u polju neformalnog obrazovanja i mobilnosti mladih. 

Volonterima su osigurani smještaj, hrana te 80 eura džeparca mjesečno.  Za prijavu je potrebno poslati CV i motivacijsko pismo na e-mail [email protected].

Rok za prijavu: 30. travnja.