Na edukaciju u Malagu!

04_02_2015 / 13:04h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Morgue
Na edukaciju u Malagu!

Edukacija u Malagi namijenjena je osobama koje su upoznate s programom Erasmus+ i koje žele poboljšati poznavanje projektne terminologije na engleskom jeziku.

Edukacija Improving your communication skills for Erasmus+ Programme održat će se u Malagi u Španjolskoj od 12. do 18. svibnja 2015. a namijenjena je stručnjacima za rad s mladima, liderima mladih, osobama koje radi u neprofitnim organizacijama i svima koji su na neki način uključeni u program Erasmus+.

Ova je edukacija osmišljena za osobe koje rade u organizacijama mladih i za mlade i koji namjeravaju sudjelovati i voditi projekte u sklopu Erasmus+ programa, no smatraju da razina poznavanja projektne terminologije na engleskom jeziku nije zadovoljavajuća.

Edukacija nije tečaj jezika, već prilika za osnaživanje u korištenju terminologije koja je povezana s projektima i radom s mladima a zainteresirani, napominju organizatori, moraju već imati solidno znanje engleskog jezika.

Prije prijave na edukaciju potrebno se javiti Agenciji za mobilnost i programe EU. Ukoliko Agencija podržava edukaciju, sudionicima će biti osigurani troškovi smještaja, hrane i putovanja, dok će sami snositi participacijski trošak.

Rok za prijavu je 4. ožujka 2015.

www.salto-youth.net